Professionals i particulars poden trobar tot el que els calgui per a la construcció a les instal·lacions de MAZANA d’Almacelles.

Una superfície de 20.000 m 2 amb els materials preparats per servir. Materials per a fonaments, forjat, cobertes i interiors dels diferents tipus d’edificacions (àrids, formigó, ciment, mallat, ceràmica, canonades PVC, impermeabilitzants, aïllants, biguetes, revoltons, terratzo, gres, rajoles, sanitaris, aixetes, etc.)

A més, amb MAZANA vostè té resolt el transport dels materials:
– Còmode (únic punt de comanda)
– Econòmic (aprofitament de càrregues)
– Àgil (servei diari de lliurament de materials en obra)

I per a qualsevol transport o muntatge especial que necessiti, pot contractar el servei de camió grua. Una manera més còmoda i ràpida de realitzar els treballs més pesats.
A l’exposició permanent de paviments interiors i exteriors, revestiments i banys podrà escollir els models i els accessoris que millor s’adapten a la decoració de la seva llar.
Comprovi i verifiqui l’excel·lent relació qualitat–preu que li oferim. Visiti la nostra exposició i li confeccionarem un acurat pressupost a mida.

En Prefabricados Mazana S.L. podrà trobar materials de primeres marques com ara, Uniland, Cemex, Euronit, Weber, Tejala, Uralita sistemes de tuberies, Ceramica Mazarron, Todagres, Pamesa, Rosagres, Undefasa, Roca, Gres de la Mancha, etc.

LOGO-GRESMANC-REDES-SOCIALES
logo-pamesa-2013-ok-ok-001
logo_rosagres_transparent (1)
LOGO_UNDEFASA-001
LOGOTIPO 2009 - 15 cm todagres