AVÍS LEGAL:

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: PREFABRICADOS Mazana, SL
NIF: B25771049
Direcció: Ctra. N-240 km. 115,400-25.100 – Almacelles – LLEIDA
Telèfon: 973740318
E-mail: admon@mazanasl.com
Inscrita al R.M. de Lleida. Secció 8. Full L-27301. Foli 175, Tom 1363. Inscripció 1ª

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.
Informar dels productes o serveis prestats per l’empresa, així com, facilitar el contacte amb la mateixa.

El present avís legal (en endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: http://www.mazanasl.com

LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general les relacions entre PREFABRICADOS Mazana, SL i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb PREFABRICADOS Mazana, SL o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial.
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de PREFABRICADOS Mazana, SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de PREFABRICADOS Mazana, SL.

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS).
PREFABRICADOS Mazana, SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

PREFABRICADOS Mazana, SL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de PREFABRICADOS Mazana, SL. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de PREFABRICADOS Mazana, SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.